Vraag het de Experts

Heb je een vraag over je huid, haar, over “Gezond zijn en blijven” of AquaLyte? Vind je vragen hier. Ons team van experts beantwoord de meest gestelde vragen over een gezonde huid, gezond haar, “Gezond zijn en blijven” met AquaLyte, met aanbevelingen voor jou!

Beantwoorde vragen

  • Welke huid voordelen biedt AquaLyte?
  • Welke voordelen bieden AquaLyte haarproducten?
  • Hoe kan ik “Gezond zijn en blijven” met AquaLyte?
  • Benieuwd naar de veiligheid van onze producten en de ingrediënten?
  • Werkt AquaLyte als een behandeling?
  • Vragen over het aanbod voor mannen?
  • Hoe gebruik ik AquaLyte producten?

Welke huid voordelen biedt AquaLyte?

Hoe beschermen Aqualyte producten tegen de zon?

AquaLyte REScue Spray beschermt de huid tegen verbranding en kalmeert de huid direct bij verbranding van de zon. AquaLyte StamCelRepair Facial crème herstelt de huidbarrière, waardoor de huid beter beschermd is tegen de zon. AquaLyte StamCelRepair Facial crème verminderd eveneens hyperpigmentatie en egaliseert de teint.

Hoe helpt AquaLyte bij het verminderen van pigmentvlekken?

AquaLyte StamCelRepair Facial crème herstelt de huidbarrière en stimuleert de stamcellen nieuwe cellen aan te maken, waardoor pigmentvlekken verdwijnen en de teint egaliseert.

Hoe helpt AquaLyte bij het verminderen van mijn donkere kringen, onder mijn ogen?

AquaLyte StamCelRepair oogcrème bevat krachtige antioxidanten, Vitamine E en C waarvan bekend is dat ze de schade aan de huid, veroorzaakt door vrije radicalen, vermindert. Daarbij stimuleert het de stamcellen nieuwe cellen aan te maken, waardoor rimpels verdwijnen en de huid rondom de ogen er weer fris en jeugdig uitziet. AquaLyte Liquid Beauty Goodnight Pads ontspannen de ogen voor het slapen gaan, het verfrist de huid en vermindert wallen en kringen rondom de ogen.

Hoe helpt AquaLyte bij het voorkomen van matheid?

AquaLyte Liquid Neutralizer reinigt de huid en opent de poriën, waardoor de huid kan ademen en de huid zichtbaar opfrist.  AquaLyte Liquid Beauty Scrub, geactiveerd met AquaLyte Liquid Beauty Vitalizer, ex folieert en verwijdert op milde wijze doden huidcellen wat microcirculatie stimuleert. De actieve Aloë Vera in combinatie met Rozenbottel poeder stimuleert de huidcellen nieuwe cellen aan te maken. AquaLyte Liquid Beauty Mask, geactiveerd met AquaLyte Liquid Beauty Vitalizer voedt de huid intensief na ex foliëren. Gebruik AquaLyte Liquid Beauty Neutralizer na ex foliëren, zodat de huid een moisturizer zoals AquaLyte StamCelRepair Facial crème nog beter absorbeert. AquaLyte StamCelRepair Facial crème hydrateert de huid, het herstelt een beschadigde huidbarrière en onderhoudt de huid.

Hoe helpt AquaLyte bij het herstellen van een droge huid?

Bij een droge huid is het belangrijk om de huidbarrière te herstellen en de huid te hydrateren. Daarnaast is het belangrijk om ook van binnenuit te hydrateren. AquaLyte StamCelRepair Facial crème herstelt een beschadigde huidbarrière, hydrateert en onderhoudt de huid. AquaLyte Human hydrateert van binnenuit.

Hoe helpt AquaLyte bij het herstellen van een vette huid?

Bij een vette huid is het belangrijk de huid goed te reinigen, zodat de poriën niet verstopt raken en daardoor nog meer talg produceren. AquaLyte Liquid Beauty Foam producten reinigen de huid en geven de huid een zacht en gehydrateerd gevoel. Bij een vette huid is het belangrijk de huidbarrière te herstellen. AquaLyte StamCelRepair Facial crème hydrateert de huid, het herstelt een beschadigde huidbarrière en onderhoudt de huid.

Hoe helpt AquaLyte bij het herstellen van Acne en een onzuivere huid?

AquaLyte Clear-Skin-Treatment is voor het herstellen en het behouden van een zuivere huid, waarbij de oorzaken worden aangepakt. Een zuivere huid in 4 stappen: 1. Reinig je huid van binnenuit, 2. Ontspan!, 3. Breng je hormonen in balans, 4. Houd je huid schoon.

Welke voordelen bieden AquaLyte Haarproducten?

Hoe helpt AquaLyte om een gezonde hoofdhuid te krijgen?

AquaLyte Bioscience Hair Treatment Prewash is speciaal ontwikkelt voor een gezonde hoofdhuid, waardoor de haarwortels sterker worden en haaruitval vermindert.

Hoe beschermen Aqualyte producten problemen tegen haaruitval?

Aqualyte Bioscience Hair Treatment werkt op stamcelniveau. Het stimuleert slapende en niet goed werkende haarfollikels nieuwe cellen aan te maken. Dit herstelt het ontwikkelen van nieuw haar, het vermindert haaruitval, verbetert haardichtheid en het haar wordt dikker. Het brengt de talgproductie van de hoofdhuid in balans. En bovenal stimuleert het haargroei. Aqualyte Bioscience Hair Treatment Renewal Boost Lotion voorkomt haaruitval en stimuleert haargroei.

Hoe helpt AquaLyte bij het stimuleren van haargroei?

Aqualyte Bioscience Hair Treatment werkt op stamcelniveau. Het stimuleert slapende en niet goed werkende haarfollikels nieuwe cellen aan te maken. Dit herstelt het ontwikkelen van nieuw haar, het vermindert haaruitval, verbetert haardichtheid en het haar wordt dikker. Het brengt de talgproductie van de hoofdhuid in balans. En bovenal stimuleert het haargroei. Voor een optimaal resultaat de volledige set gebruiken, waarbij Aqualyte Bioscience Hair Treatment Prewash de hoofdhuid gezond maakt en Aqualyte Bioscience Hair Treatment Renewal Boost Lotion haaruitval voorkomt en haargroei stimuleert. Aqualyte Bioscience Hair Treatment HairGrow Serum stimuleert op stamcelniveau stamcellen nieuwe haarcellen aan te maken. Aqualyte Bioscience Hair Treatment Special Nutriënt Mix stimuleert van binnenuit nieuwe haarcellen aan te maken.

Hoe helpt AquaLyte bij Psoriasis op het hoofd of in de haarlijn?

AquaLyte Skin Renewal Boost Treatment Three is een diep reinigend serum voor de hoofdhuid op basis van natuurlijke oliën om de beschadigde hoofdhuid te behandelen en te verzachten. Ook zeer geschikt voor hoofdhuidmassage. Dit serum verlicht irritatie van de hoofdhuid en brengt de hoofdhuid terug naar zijn natuurlijke pH. Bijzonder geschikt voor zeer gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid. Voor een optimaal resultaat eerst AquaLyte Skin Renewal Boost Treatment ONE op de hoofdhuid vernevelen, daarna AquaLyte Skin Renewal Boost Treatment Three aanbrengen op de te behandelen zone(s).

Hoe kan ik “Gezond zijn en blijven” met AquaLyte?

Hoe kan ik “Gezond zijn en blijven” met AquaLyte Human?

AquaLyte Human reinigt het lichaam van binnenuit, het rekent af met verkeerde bacteriën, schimmels en virussen, waardoor het lichaam de kans krijgt om te herstellen. Afhankelijk van je conditie neemt het herstel een zekere tijd in beslag. Voedingssupplementen ondersteunen AquaLyte Human om “Gezond te zijn en te blijven”.

Hoe helpt AquaLyte bij zuur-base evenwicht?

AquaLyte Human is actief water met een verhoogde Redoxwaarde. Hierdoor verlopen de stofwisseling en de lichaamsfuncties efficiënter: zowel om de cel te voeden als te ontgiften en ook om de onderlinge en intra cellulaire cel communicatie te optimaliseren. Het brengt de zuur-base verhouding in het lichaam in balans, want reinigen doen we van binnenuit.

Hoe helpt AquaLyte bij het reinigen van de darmen?

De dikke darm neemt mineralen en water op. Als het vlies van de dikke darm is aangetast door plaque kan het geen mineralen opnemen (evenmin als bepaalde vitamines). Een verstopte dikke darm veroorzaakt ziekten die te maken hebben met voedingstekorten. Het is erg belangrijk om je dikke darm te reinigen. DarmCare ontspant de darmen, wat de darmwand op een natuurlijke manier reinigt.

Hoe helpt AquaLyte bij vermoeidheid?

AquaLyte Human met voedingssupplementen geeft een synergie. AquaLyte Human reinigt het lichaam, waardoor de stofwisseling en de lichaamsfuncties efficiënter verlopen, zodat voedingssupplementen beter opgenomen worden. Voedingssupplementen van AquaLyte in combinatie met AquaLyte Human zorgen voor een optimaal effect. Met AquaLyte Human reinigen we ons lichaam en stimuleren we de werkzame stof van de voedingssupplementen.

Hoe helpt AquaLyte de luchtwegen?

Ook gezonde zuivere lucht is van levensbelang. Door het gebruik van een  vernevelingapparaat en AquaLyte Human zuiver je op natuurlijke wijze de lucht in jouw binnenruimte. Een vernevelingapparaat is klein en handzaam en kan in verschillende ruimtes geplaatst worden. AquaLyte REScue Spray helpt je direct bij benauwdheid, als je geen vernevelingsapparaat in de buurt hebt.

Benieuwd naar de veiligheid van onze producten en de ingrediënten die we gebruiken?

Is het oké om AquaLyte producten meer dan één keer per dag te gebruiken?

Ja, het is zelfs aanbevolen om AquaLyte producten tenminste twee keer per dag te gebruiken voor een optimaal resultaat. AquaLyte producten kan je zelfs meerdere keren per dag naar behoefte gebruiken.

Zijn AquaLyte producten mild voor de huid?

Ja, AquaLyte gebruikt geen enkel ingrediënt dat schadelijk is voor de huid. AquaLyte producten worden gemaakt zonder chemische ingrediënten zoals chloor, parabenen, allergenen, en siliconen die schadelijk zijn voor de huid. AquaLyte producten worden gemaakt zonder hormonen of dierlijke ingrediënten. Alle AquaLyte producten zijn getest en goedgekeurd en vallen onder de REACH-norm van veilige cosmetica.

Worden menselijke of dierlijke stamcellen toegevoegd aan AquaLyte producten?

Nee, zeker niet! Daar waar we stamcellen gebruiken in AquaLyte producten, zijn dit ten alle tijden partikels van plantaardige stamcellen. Deze speciale technologie gebruiken we om onze stamcellen te stimuleren nieuwe cellen aan te maken. In de AquaLyte StamCelRepair lijn is dat met name voor het herstellen en onderhouden van de huidbarrière. In de AquaLyte Bioscience Hair Treatment lijn is dat om haargroei te stimuleren en haaruitval te verminderen.

Worden hormonen toegevoegd aan AquaLyte producten?

Nee, zeker niet! In geen enkel AquaLyte product worden hormonen toegevoegd. AquaLyte BreastCare producten, zijn speciaal ontwikkeld voor stevigere en grotere borsten. Deze producten stimuleren de aanmaak van collageen voor stevigere borsten. AquaLyte BreastCare crème bevat plantaardige grondstoffen die de aanmaak van vetcellen direct onder de huid stimuleren.

Wordt kwik toegevoegd als grondstof in AquaLyte producten?

In geen enkel AquaLyte product gebruiken we kwik of voegen we dat toe. AquaLyte heeft de hoogste standaard aangaande veiligheid en kwaliteit, dit geldt voor alle AquaLyte producten. Onze producten voldoen zowel aan de Europese standaard als die van de hele wereld, zoals de US FDA op het traceren van zware metalen zoals kwik. Er staat een volledige ingrediënten lijst op iedere verpakking.

Zijn AquaLyte producten schadelijk?

Helemaal niet! AquaLyte producten zijn getest en goedgekeurd op veiligheid voor de huid. Alle producten bevatten veilige ingrediënten, waarvan al jaren is aangetoond dat deze veilig zijn. AquaLyte producten worden gemaakt zonder chemische ingrediënten zoals chloor, parabenen, allergenen, en siliconen die schadelijk zijn voor de huid. AquaLyte producten worden gemaakt zonder hormonen of dierlijke ingrediënten. Alle AquaLyte producten zijn getest en goedgekeurd en vallen onder de REACH-norm van veilige cosmetica.

Hebben AquaLyte producten nog bijeffecten?

Nee, AquaLyte producten zijn voor dagelijks gebruik er is niet van bekend dat er bijeffecten zijn. Dit is niet alleen gebaseerd op het gebruik van internationaal goed gekeurde cosmetica ingrediënten, maar ook op basis van onafhankelijke testen en evaluaties.

Na het gebruik van AquaLyte producten heb ik na amper twee dagen puistjes, wat moet ik doen?

De veiligheid van onze producten is aangetoond en het is hoogst onwaarschijnlijk dat het problemen veroorzaakt zoals puistjes of huiduitslag. Echter, in geval van een onwaarschijnlijke reactie zoals irritatie of puistjes na gebruik van AquaLyte producten, vernevel direct AquaLyte REScue Spray op de huid en verminder de hoeveelheid van het AquaLyte product.

Na het gebruik van AquaLyte producten krijg ik een allergische reactie, wat moet ik doen?

De veiligheid van onze producten is aangetoond, bij de productie gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten. Er bestaat een kleine mogelijkheid dat je toch een allergische reactie krijgt van natuurlijke ingrediënten. In dat geval direct AquaLyte REScue vernevelen op de huid en het gebruik van het desbetreffende product verminderen desnoods stopzetten.

Bevatten AquaLyte producten varkensvet, talg of andere dierlijke ingrediënten?

Geen enkel AquaLyte product bevat dierlijke vetten, noch gebruiken we ingrediënten afkomstig van dieren (ingrediënten van boviene, ovine, procaïne en caprine van koeien, schapen, varkens of geiten). Alle ingrediënten die gebruikt worden voor AquaLyte producten zijn van plantaardige afkomst en zijn te allen tijde van natuurlijke oorsprong. AquaLyte ontwikkelt hoogwaardig kwalitatieve producten, die qua prijs veel te goedkoop zijn ten opzichte van de kwaliteit. Alle AquaLyte producten zijn veilig voor het gebruik waarvoor ze ontwikkeld zijn. AquaLyte produceert en handelt volgens de Europese wettelijke normen en die van de landen waar we werkzaam zijn.

Wat is de SPF van AquaLyte producten?

Zonbeschermingsproducten beloven hun gebruikers als belangrijkste voordeel een zekere SPF. AquaLyte producten bevatten plantaardige oliën, die van nature een zekere bescherming bieden. AquaLyte StamCelRepair producten herstellen een beschadigde huidbarrière en onderhouden de huidbarrière, waardoor de huid beschermd is tegen de zon. AquaLyte REScue Spray biedt terstond bescherming tegen de zon en voorkomt verbranding. Bij verbranding kalmeert AquaLyte REScue Spray de huid.

Is AquaLyte veilig?

Ja, alle AquaLyte producten zijn veilig voor gebruik voor volwassenen met een normale huid. Speciaal ontwikkelde producten voor een specifieke huid, zijn veilig voor het gebruik waarvoor ze ontwikkeld zijn. Alle AquaLyte producten zijn getest op veiligheid. Daarnaast heeft AquaLyte een robuust intern veiligheidstestsysteem, waarbij alle producten door een team van veiligheidsexperts nog eens extra onder de loep wordt genomen. Dit verzekert dat alle AquaLyte producten aan de hoogste standaard van veiligheid voldoen. Alle ingrediënten die AquaLyte gebruikt voor haar producten voldoen aan de bestaande cosmetica standaards. Alle producten zijn ook nog getest door een groep gebruikers.

Bevat AquaLyte chloor?

Nee, geen enkel AquaLyte product bevat schadelijke ingrediënten zoals chloor. AquaLyte Liquid Beauty Neutralizer, AquaLyte REScue Spray, AquaLyte Skin Renewal Boost Treatment ONE, AquaLyte Human en AquaLyte Activate Sports Drink hebben een kenmerkende geur waarvan je zou denken dat het chloor is. Tijdens het productie proces van deze producten wordt (Himalaya)zout gebruikt, dit wordt als het ware opengetrokken waardoor deze kenmerkende geur en smaak vrijkomt.

Werkt AquaLyte als een behandeling?

Wat betekent “AquaLyte behandeling”?

AquaLyte producten kunnen op zichzelf gebruikt worden of als een behandeling waarbij zowel van binnenuit als van buiten de huid herstelt, met als doel de sleutelproblemen aan te pakken, zoals professionals dat doen op het gebied van ouderdomsverschijnselen, huidbarrière herstel, donkere kringen onder de ogen en fletsheid.

Zijn er studies die de claims van AquaLyte producten onderbouwen?

Alle AquaLyte producten zijn ontwikkeld op basis wat consumenten willen en een diepgaand onderzoek hoe huid, haar en lichaam gezond kan zijn en blijven. Alle grondstoffen zijn zorgvuldig geselecteerd en specifieke claims zijn wetenschappelijk aangetoond en dermatologisch getest door wereldwijd erkende laboratoria. De synergie van de combinatie van grondstoffen, die een AquaLyte product uniek maakt is, uiteindelijk getest door een consumentenpanel.

Werken AquaLyte producten echt als behandeling?

Alle AquaLyte producten zijn ontwikkeld met het doel gezond te zijn en gezond te blijven. Een gezonde huid, gezond haar en een gezond lichaam. AquaLyte producten kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden, voor een optimaal resultaat is een combinatie aanbevolen.

Wat doet een AquaLyte Clear-Skin-Treatment?

De AquaLyte Clear Skin Treatment is om een onzuivere huid te herstellen en een zuivere huid te behouden. Een zuivere huid in 4 stappen: 1. Reinig je huid van binnenuit, 2. Ontspan!, 3. Breng je hormonen in balans, 4. Houd je huid schoon.

Moet ik AquaLyte producten steeds weer op nieuw bestellen?

Stel een persoonlijk abonnement samen, zodat je niet steeds weer opnieuw je AquaLyte producten moet bestellen. Je krijgt je AquaLyte producten automatisch thuisgestuurd, op het moment dat jij dit wenst. Tussentijds je abonnement aanpassen, omdat je er nog iets aan toe wilt voegen of omdat je op vakantie gaat en je de levering wilt uitstellen, is altijd mogelijk.

Vragen over het aanbod voor mannen?

Waarom zou ik specifieke AquaLyte Mannen producten gebruiken?

Een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid, het is dikker en de poriën zijn groter met meer talg wat een vettigere huid en eerder kans op acne geeft in vergelijking met vrouwen. Door continue scheren wordt de mannenhuid mat en donker. Daarom hebben mannen producten nodig die speciaal ontwikkeld zijn voor de mannen huid.

Wat maakt de mannen AquaLyte Luxery Silhouette Shape producten anders dan die voor vrouwen?

AquaLyte Luxery Silhouette Shape producten zijn fat-fighting producten die speciaal ontwikkeld zijn om overtollig vet op bepaalde lichaamszones te verbranden. Mannen ontwikkelen andere vetcellen dan vrouwen, om die reden heeft AquaLyte specifieke producten ontwikkeld voor mannen en vrouwen afzonderlijk.

Wordt mijn huid vet en glimmend van AquaLyte Mannen producten?

Siliconen blijven op de huid liggen wat een mooi huidgevoel geeft, in combinatie met minerale oliën  maakt het de huid vet en glimmend. AquaLyte producten bevatten geen siliconen of minerale oliën, ze worden volledig door de huid geabsorbeerd wat de huid voedt en gezond maakt.

Wat maakt AquaLyte Liquid Beauty Foam producten anders dan zeep?

Zeep droogt de huid uit, waardoor het er droog en futloos uitziet. AquaLyte Liquid Beauty Foam producten zijn als het ware zeep zonder zeep. AquaLyte Liquid Beauty Foam producten reinigen de huid en geven de huid een zacht en gehydrateerd gevoel.

Ik heb een vette huid, welke producten moet ik gebruiken?

Bij een vette huid is het belangrijk de huid goed te reinigen, zodat de poriën niet verstopt raken en daardoor nog meer talg produceren. AquaLyte Liquid Beauty Foam producten reinigen de huid en geven de huid een zacht en gehydrateerd gevoel. Bij een vette huid is het belangrijk de huidbarrière te herstellen. AquaLyte StamCelRepair Facial crème hydrateert de huid, het herstelt een beschadigde huidbarrière en onderhoudt de huid.

Hoe gebruik ik AquaLyte producten?

Hoe lang gebruik ik AquaLyte producten om resultaat te zien?

AquaLyte producten gebruik je tenminste twee keer per dag. Voor een optimaal resultaat reinig je eerst je huid met één van de AquaLyte Liquid Beauty Foam producten, daarna vernevel je AquaLyte Liquid Beauty Neutralizer op je huid om vervolgens je AquaLyte product te gebruiken. Individuele resultaten zijn steeds weer anders, variërend van resultaat met 2 dagen tot resultaat met 14 dagen of 30 dagen.  Studies tonen aan dat gebruikers met 10 dagen een aanzienlijk resultaat zien. Resultaat ligt in ieder geval binnen het bereik van één potje.

Hoe vaak moet ik AquaLyte producten gebruiken voordat het effect heeft?

Het is aanbevolen AquaLyte producten twee keer per dag te gebruiken, in de ochtend en in de avond na het reinigen van de huid. Voor een optimaal resultaat reinig je eerst je huid met één van de AquaLyte Liquid Beauty Foam producten, daarna vernevel je AquaLyte Liquid Beauty Neutralizer op je huid om vervolgens je AquaLyte product te gebruiken.

Ik heb geen huidproblemen waarvoor ik een behandeling nodig heb, kan ik toch AquaLyte producten gebruiken?

Ja, zeker! Naast het behandelen van de huid bij specifieke huidproblemen, zijn AquaLyte producten ontwikkeld voor dagelijks gebruik om de huid te onderhouden en er lang jong en fris uit te zien.

Ik gebruik nu een week AquaLyte producten en ik zie nog geen resultaat, wat moet ik doen?

Individuele resultaten kunnen variëren, bij onjuist gebruik kan een product het beoogde resultaat niet behalen. Voor een optimaal resultaat reinig je eerst je huid met één van de AquaLyte Liquid Beauty Foam producten, daarna vernevel je AquaLyte Liquid Beauty Neutralizer op je huid om vervolgens je AquaLyte product te gebruiken. AquaLyte producten tenminste 30 dagen gebruiken of zoals aangegeven op de verpakking.

Hoe weet ik dat AquaLyte producten werken?

AquaLyte producten hebben een direct effect, afhankelijk van de conditie van de gebruiker zal langdurig effect zichtbaar zijn met 30 dagen of zoals aangegeven op de verpakking.